ОСТАННІ НОВИНИ

Львів приймає великий турнір з тенісу ITF LION CUP

|

У Львові стартує престижний міжнародний тенісний турнір IV категорії ITF LION CUP. Змагання триватимуть 19 по 26 липня на відкритих кортах палацу спорту «Україна» (вул. Мельника, 18 – ред.) за підтримки голови федерації тенісу Львівщини Ростислава Мельника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі федерації.

Теніс

За головні призи турніру змагатимуться найсильніші тенісисти (до 18 років – ред.), не лише з України, а ще з 22 країн світу. На престижний тенісний турнір до Львова заявилися спортсмени з Словаччини, Литви, Австрії, Сальвадору, США, Чехії, Італії, Польщі, Румунії, Туреччини, Норвегії, Ізраїлю, Білорусі, Азербайджану, Німеччини, Росії, Іспанії, Казахстану, Норвегії, Молдови, Єгипту та Нової Зеландії.

Загальна кількість учасників – 128 тенісистів. 64 гравці стартуватимуть з кваліфікації, стільки ж гравців серед хлопців та дівчат змагатимуться в основній сітці турніру. 25 липня на відкритих кортах палацу спорту «Україна» відбудуться фінальні змагання у парному розряді. Фінали серед гравців одиночного розряду заплановані на 26 липня.

Реєстрація гравців почнеться із 18 липня у приміщенні федерації тенісу Львівщини, 19 та 20 липня відбудуться усі кваліфікаційні матчі. 21 липня стартуватимуть матчі в одиночному розряді серед хлопців та дівчат.

На турнірі ITF LION CUP серед хлопців Львівщину представлятимуть шестеро тенісистів: Олег Короленко, Ярослав Сокирка, Василь Хомин, Роман Гук, Денис Стефоненко та Захар Кривошия. Серед дівчат представництво Львова буде скромнішим: Марта Тавпаш, Анна Нападій та Ольга Терлецька. Усі львів’ни стартують з кваліфікації.

Серед українців четвертим сіяним на турнірі буде Владислав Лобак з Северодонецька. Під восьмим номером посіву в основній сітці зіграє киянин Артем Вашешніков.

Серед дівчат в одиночному розряді в основній сітці Україна матиме другу та третю сіяну, відповідно Олександру Андрєєву з Одеси та Ангеліну Шахрайчук з Києва.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *