ОСТАННІ НОВИНИ

У Збройних силах підрахували, скільки добровольців йде до армії

|

im578x383-військові_radio24.uaЧерез військові комісаріати добровольцем до війська іде кожен десятий.

Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних Сил України на своїй сторінці в Facebook, пише Еспресо.TV

“В процесі оформлення документи ще на майже 60 бійців-добровольців, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом. Всього ж через військкомати добровольцем до війська іде кожен десятий”, – йдеться у повідомленні.

У ЗСУ також зазначили, що в лавах вітчизняного війська вже служать понад 200 військовослужбовців, які раніше виконували завдання у складі добровольчих підрозділів.

“Нині триває шоста черга мобілізації, завданням якої є підготовка навчених, всебічно забезпечених військовослужбовців, які протягом липня-вересня поточного року замінять в районах проведення АТО на сході України військовослужбовців, які більше року стримують агресію противника, не дозволяють іржі сепаратизму та тероризму розповзатись територією країни. На добровольців, які мають підвищену мотивацію та швидше і якісніше опановують військову справу, у цьому плані покладається неабияка роль”, – зауважили в прес-службі.

Раніше спікер Генштабу Владислав Селезньов повідомляв, що під час четвертої хвилі мобілізації кожен восьмий, хто прийшов до військкомату, – доброволець. Під час п’ятої – кожен 12-й – доброволець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *