ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали шахрая, який заробив майже півмільйона гривень на вікнах

|

Львівські правоохоронці затримали зловмисника, котрий ошукав 65 громадян майже на півмільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

затримали

Чоловік відкрив офіс у Львові, де приймав замовлення на виготовлення та встановлення металопластикових вікон. Замовники оплатили вартість послуг авансом, проте обіцяних послуг так і не отримали.

До Залізничного райвідділу міліції  протягом минулого року звернулися понад п’ятдесят львів’ян, котрі розповіли, що вони уклали з підприємцем договори на поставку та встановлення металопластикових вікон та оплатили замовлення авансом. Проте ні самих вікон, ні їх встановлення так і не дочекались. Окрім того, за словами заявників, підприємець відмовився повертати кошти за невиконані умови договорів.

Львівський офіс «підприємця» був розташований на пл. Князя Святослава, 11.

Працівники міліції затримали зловмисника у Івано-Франківській області, де він переховувався.

За цими фактами розпочато досудове розслідування. Максимальне покарання, відповідно до статті, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Працівники Залізничного райвідділу міліції звертаються громадян, котрі були ошукані цим шахраєм звертатись за телефоном 258-69-00 або 102.

Фото: lada.fm

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *