ОСТАННІ НОВИНИ

Як у Львові небайдужі люди врятували самогубця

|

Самогубцю, який учора цілий вечір простояв у вікні 8 поверху багатоповерхівки на вулиці Виговського, вдалося врятувати завдяки прости людям, – попри присутність великої кількості надзвичайників та правоохоронців.

idiot

Подробиці історії у мережі ВКонтакте розповів Стьопа Чайковський.

60-річний чоловік простояв у вікні 10 годин, з 16-ї до 2-ї. Якби не місцеві хлопці, його вже б не було серед живих, каже очевидець.

Вони кілька годин простояли поруч з самогубцею, переконуючи того відмовитися від жахливого вчинку. Нарешті їм вдалося скористатися ситуацією, коли чоловік, у якого вже затерпли ноги, вирішив змінити позу і почав розвертатися. Один з хлопців кулаком розбив вікно і схопив чоловіка. Інші також розбили вікна кулаками і прийшли йому за допомогу, втягнувши чоловіка усередину під’їзду.

Швидка миттєво забрала потенційного самогубцю і повезла його до психлікарні на Кульпарківську.

За інформацією дописувача, чоловік працював далекобійником. Причиною такої поведінки, ймовірно, стала сварка із сином. Інший син – у Чернівцях, дружина – на заробітках за кордоном. Нещодавно у чоловіка померла мама. Втім, до цього часу ніхто його божевільним не вважав, і що саме спонукало чоловіка до такого вчинку – сказати важко.

Відмовляти горе-самогубця від смертельного гріха приїхали велика група лікарів, рятувальників та міліціонерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *