ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка зайнявся пошуками хабарників в стінах ЛОДА

|

Голова ОДА Львівської облдержадміністрації Олег Синютка призначив службове розслідування стосовно можливих порушень, допущених під час оголошення конкурсів на обласних автобусних маршрутах загального користування Стрийського та Сколівського напрямків.

LODA

Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

У відповідь на звинувачення перевізників в отриманні хабара посадовцями ЛОДА, Олег Синютка попросив написати офіційну заяву про вчинення злочину.  Водночас він скерув клопотання до правоохоронних органів про перевірку факту одержання хабара чиновниками ОДА.Такий результат сьогоднішньої зустрічі голови ОДА із представниками перевізника ПП “Транс-Спорт”, а також місцевих рад Сколівського району.

Присутні висловили своє незадоволення роботою окремих структурних підрозділів ОДА, звинувативши в непрозорості рішень обласного конкурсного комітету. Вислухавши прохання людей, очільник Львівщини доручив перенести засідання обласного конкурсного комітету, яке мало відбутись сьогодні, для вивчення додаткових обставин. Він також зазначив, що особливу увагу буде зосереджено на маршрутах у Сколівському напрямку.

“Ми домовились, що конкурс перенесуть для вивчення додаткових обставин. Враховуючи докази перевізників, я призначив службове розслідування, яке покаже фаховість та компетентність посадових осіб”, – прокоментував результат зустрічі Олег Синютка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *