ОСТАННІ НОВИНИ

Приміські маршрутки заберуть з привокзальної площі

|

Кінцеві зупинки автобусних маршрутів, що перевозять пасажирів в області, перенесуть на найближчі автостанції у межах Львова. Відтак у центральну частину міста, зокрема на головний залізничний вокзал, заїжджатимуть лише маршрутки туристичних напрямків. Про це розповів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка на зустрічі із перевізниками, сьогодні, 15 липня, повідомляє прес-служба ЛОДА, передає Львівський портал.

вокзал

“На сьогоднішній момент концепція пасажирських перевезень має на меті, щоб на кожному напрямку була автостанція, яка би приймала обласні маршрути та розвантажила місто. Разом з тим, люди, які доїжджають до цієї автостанції, матимуть можливість комфортно дістатись як до центру, так і до залізничного вокзалу і до інших автостанцій. Тому, для прикладу, зі Стрийського напрямку автобуси доїжджатимуть на Стрийський автовокзал, з Жовківського напрямку – на автовокзал “Північний” (АС-2) і так далі”, – пояснив Олег Синютка.

Голова ОДА наголосив, що у центральну частину міста заїжджатимуть лише маршрути із туристичним сполученням.

“Ми визначаємось там, де є туристичні потоки і напрацьовуємо чіткий підхід для тих маршрутів, які будуть цікавими у туристичному плані, такими як Моршин, Трускавець чи Східниця”, – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *