ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські перевізники вимагають звільнення чиновника ЛОДА

|

Сьогодні, 15 липня, Львівські перевізники зібралися із пікетом під стінами Львівської ОДА та вимагають звільнити за свавілля директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства Андрія Щеп’яка.

9

За інформацією zaxid.net, близько десятка автобусів припаркували обабіч вулиці Винниченка, втім дорогу біля адмінбудівлі не перекривали.

З транспарантами у руках водії та представники автопідприємств вимагали у голови ОДА Олега Синютки відреагувати на корупцію серед посадовців. Зокрема, вони вимагають звільнити за свавілля директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства Андрія Щеп’яка.

«Цей керівник почав ділити перевізників, які працюють на міжміських, внутрішньоміських маршрутах, на чорних і білих. Одним дозволено все, а інших ставлять у певні позиції і рамки, що веде до знищення підприємств», – розповів керівник автопідприємства «Транс-Спорт» Віктор Мадей.

Перевізники збурилися після перевірок на автобусних маршрутах у Львівській області з транспортною інспекцією та працівниками технічного нагляду ДАІ.

Під час перевірки пан Щеп’як надав недостовірну інформацію і увів працівників ДАІ та транспортну інспекцію в оману, вважають пікетувальники. Після чого, він попросив скласти акти на перевізників, які працюють на стрийському напрямку та заїжджають на приміський вокзал. Це сталося напередодні чергового конкурсу на маршрути.

Перевізники передали свої вимоги голові адміністрації.

Водночас голова Львівської ОДА Олег Синютка має сумніви, у звинуваченнях Щеп’яка, втім службове розслідування таки призначив.

«Ми домовилися, що конкурс перенесуть для вивчення додаткових обставин. І докази перевізників в мене викликали сумніви. З цього приводу я призначив службове розслідування», – повідомив він

Перевізники ж погрожують, якщо до їхніх вимог не дослухаються то наступного разу проведуть акцію протесту значно радикальніше – перекриють дорогу біля адміністрації більшою кількістю автобусів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *