ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські міліціонери в зоні АТО отримали позашляховик від волонтерів

|

Учора, 14 липня, волонтери передали автомобіль львівським правоохоронцям. Найближчим часом бійці спецпідрозділу «Сокіл» на позашляховику Опель вирушать у зону АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

позашляховик1

Бійці спецпідрозділу «Сокіл» несуть службу на сході України від початку антитерористичної операції і завжди могли розраховувати на підтримку активістів.

«Весь цей час нам дуже допомагають волонтери: на початку допомагали продуктами харчування, медичними аптечками, амуніцією та багато чим ще. Оскільки в боях техніка швидко виходить з ладу, зараз у нас виникла нагальна необхідність у автомобілі», – розповів начальник спецпідрозділу.

До збору коштів підключились також представники української діаспори в Канаді.

позашляховик3

«Автомобіль Опель, турбодизель. Звичайно, це не бойова машина, але це позашляховик, тому стане у пригоді нашим бійцям. Вони повинні пересуватись в умовах бездоріжжя, в бойових умовах – там цей автомобіль їм буде дуже доречний. Організатором збору коштів за кордоном виступила українсько-канадська організація «Зустріч», кошти збирались під час музичного фестивалю», – розповів волонтер Богдан Федірко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *