ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явиться центр адопції безпритульних тварин

|

ЛКП «ЛЕВ» розробило проект реконструкції приміщення колишнього гаражу під центр адопції безпритульних тварин – місце, де кожен охочий зможе познайомитись із тваринкою, яку захоче прихистити. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

47

За словами директора ЛКП «ЛЕВ»  Олега Мацеха, діяльність підприємства охоплює 4 головні напрямки: стерилізацію, з метою здійснення контролю чисельності безпритульних тварин, лікування, аби збільшити безпеку на вулицях міста для його мешканців, просвітницьку діяльність – адже попередні пункти не матимуть жодних результатів, якщо люди продовжуватимуть викидати тварин на вулицю та не відчуватимуть відповідальності за них, а також, чи не найважливіше, – прилаштування, оскільки ЛКП не є притулком для тварин.

48

Власне, для якомога якіснішого прилаштування і прийнято рішення про створення центру адопції.

«Він виконуватиме 2 функції: дозволити кожному охочому прихистити тварину познайомитись і поспілкуватись із нею, попередньо обравши за фото, та отримати необхідні фахові інструкції щодо правильного догляду, а також стати, так би мовити, рекламним майданчиком підприємства, адже все, що там відбуватиметься будуть бачити перехожі, пасажири громадського транспорту та ті, що очікують на нього на зупинці», – відзначає Олег Мацех.

Майбутній центр планують розмістити у приміщенні теперішнього гаражу ЛКП, провівши його кардинальну реконструкцію. Зараз створення центру перебуває лише на стадії проекту, для впровадження в життя якого потрібні кошти, яких наразі в бюджеті не закладено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *