ОСТАННІ НОВИНИ

Громадські активісти долучаться до патрулювання вулиці Львова

|

«Народна Самооборона» Львівщини та «Громадський рух «Народний контроль» відгукнулися на заклик начальника ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Дмитра Загарії  і спільно з правоохоронцями забезпечуватимуть охорону правопорядку. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба “Народної Самооборони”

самооборона

«Зараз ми посилюємо наші патрулі, які вже діють більше року.  Ми спільно з правоохоронцями закликаємо львів’ян до пильності. Головне нам усім зараз зберігати спокій», – говорить керівник ««Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук

Валерій Веремчук вважає, що зараз у Львові потрібно максимально швидко і якісно забезпечити відео спостереження вулиць міста.

«На це нововведення з міського бюджету ми виділили 5 млн грн. Нам потрібно якомога швидко і якісно розробити програму «Львів – безпечне місто». На жаль, зараз у Львові всі розробки зводяться нанівець. Ми готові допомогти аби цей проект максимально швидко втілили у життя», – каже Веремчук.

«Народна Самооборона» та «Народний контроль» закликають допомагати працівникам міліції забезпечувати охорону правопорядку та негайно повідомляти правоохоронців на лінію 102 про будь-які виявлені підозрілі предмети.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *