ОСТАННІ НОВИНИ

Чверть відмінників-медалістів завалила ЗНО

|

У Львівській області 25% випускників шкіл, які отримали золоті та срібні медалі, не підтвердили свої знання під час написання тестів зовнішнього незалежного оцінювання. Про це сьогодні, 14 липня, розповіла директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олександра Небожук на прес-конференції щодо підведення підсумків ЗНО на Львівщині, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

3

«Ми провели перший аналіз результатів ЗНО та оцінок претендентів на золоті та срібні медалі. Ми побачили, що є проблеми. Нас особливо хвилюють ті випускники, а це 167 людей, які були представлені до нагородження, але не підтвердили свій високий рівень знань», – сказала Олександра Небожук.

Посадовець також наголосила, що у департаменті провели детальний аналіз результатів державної підсумкової атестації і рекомендували звільнити директорів тих навчальних закладів, у яких більшість претендентів на медалі не підтвердили свої знання. Наразі достеменно не відомо, як саме покарають директорів – чи це буде догана, чи звільнення – такі рішення мають приймати районні відділи освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *