ОСТАННІ НОВИНИ

Через події у Львові генпрокурора, голову СБУ та МВС негайно викличуть на Раду коаліції, – Васюник

|

Керівників Генпрокуратури, МВС та СБУ викличуть на Раду коаліції щодо останніх подій у Львові. Про це повідомив народний депутат України Ігор Васюник.

31

«Сьогоднішні вибухи у Львові біля відділків міліції, через які поранено міліціонерів та цивільних осіб – це спроба дестабілізувати ситуацію на Західній Україні. Ті, хто це спланував, однозначно розраховували ще більше розхитати ситуацію та посіяти паніку серед населення.

Зважаючи на події в Мукачево та у Львові, звернувся до голови ВРУ негайно викликати голову СБУ для інформування щодо ситуації, яка склалась. Мають бути негайно посилені заходи і органами СБУ, і МВС для попередження таких злочинів та для забезпечення безпеки мирного населення.

Окрім того, з колегами будемо піднімати це питання на Раді коаліції. На засідання Ради викличуть керівників Генпрокуратури, СБУ та МВС», – повідомив І.Васюник.

20

Нагадаємо, що львівські правоохоронці з’ясовують обставини поранення своїх колег під час ранкових вибухів у Львові. Як відомо перший вибух стався близько 09:00 коли дільничний Шевченківскього райвідділу міліції відчиняв опорний пункт, що знаходиться по вулиці Плугова, 8.

За годину по тому, о 10:00 стався другий вибух, біля дільничного пункту міліції у Шевченківському районі Львова, що знаходиться по вулиці Юрія Липи, 45.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Міліція Львівщини переведена на посилений режим несення служби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *