ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські виші у трійці найпопулярніших серед вступників  

|

У Міносвіти розповіли про перший день вступної кампанії та назвали лідерів серед вишів Україн. Про це пише Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Міністерства освіти і науки.

За підсумками першого дня вступної кампанії заяви на участь у конкурсі вищих навчальних закладів України зареєстровано 123 тис. 556 заяв від 43 тис. 37 абітурієнтів. Як повідомили в Міністерстві освіти, 48% заяв були направлені в приймальні комісії в електронній формі.

Лідерами серед вищих навчальних закладів України за кількістю отриманих заяв від абітурієнтів є: Київський національний університет імені Тараса Шевченка (4609), Львівський національний університет імені Івана Франка (3979) та Національний університет Львівська політехніка (3769).

В Національний технічний університет України Київський політехнічний інститут подано 2731 заяву.

Також більше 2 тис. заяв абітурієнти подали до Національного авіаційного університету, Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Київський національний торговельно-економічний університет, Державний вищий навчальний заклад Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана.

Нагадаємо, вступна кампанія в Україні почалася 10 липня.

Фото: lnu.mow.fm

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *