ОСТАННІ НОВИНИ

Внаслідок стрілянини в Мукачево загинули три людини,- Геращенко

|

У перестрілці В Мукачево Закарпатської області загинули три людини, ще семеро – поранені. Про це у Facebook повідомив народний депутат від “Народного фронту”, член колегії міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко, передає кореспондент Львівського порталу.

171640

«Сьогодні в Мукачево сталася ще одна трагедія. Група озброєних осіб приїхала на об’єкт, що мав відношення до народного депутата України має за плечима сумний досвід 90-х років – Михайлу Ланьо. На місці стався збройний конфлікт. Причину якого необхідно встановити. Мої джерела коротко охарактеризували ситуацію як спробу переділу сфер впливу. На місце конфлікту прибули наряди міліції, на яких нападниками було відкрито вогонь із стрілецької зброї і випущено кілька гранат з гранатометів. У перестрілці загинули троє нападників.Також були поранені троє міліціонерів і четверо цивільних осіб. Пострілами з гранатометів, нападники знищили два автомобілі міліціонерів. Залишилася група нападників заблокована в лісопосадці. Їм запропоновано скласти зброю і здатися», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні у Мукачево бандити захопили спортивний комплекс, де почалась перестрілка з активістами «Правого сектору» та правоохоронцями. Згодом стрілянина продовжилась на трасі Киїів-Чоп.

Як повідомляв Петро Порошенко, міліція повинна якнайшвидше роззброїти злочинців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *