ОСТАННІ НОВИНИ

Україна відмовляє туристам у відпочинку в Криму

|

крим

Бажання відпочити у Криму не є підставою для в’їзду іноземних громадян на півострів. Про це заявив прес-секретар Державної міграційної служби України, передає УНІАН.

«Стосовно іноземців. Постановою (Кабміну № 367 від 4 червня, що затверджує порядок в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію України в Крим – УНІАН) чітко визначено підстави, на яких іноземці можуть отримати такий дозвіл і, відповідно, прямувати, подорожувати до Кримського півострова. Бажання відпочити в Криму не є підставою для в’їзду іноземця до Кримського півострова на сьогоднішній день. Серед підстав є виключно проживання близьких родичів на території Криму, розташування поховання близьких родичів на території Криму, смерть близького родича, а також наявність прав власності на території Криму», – сказав він.

Також, за його словами, серед підстав отримання дозволу є здійснення дипломатичних функцій, захист національних інтересів України, але це за погодженням з МЗС.

Як повідомив Гунько, всього від початку дії постанови до міграційної служби звернулося близько 500 іноземців за отриманням такого дозволу та вже видано близько 350 таких дозволів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *