ОСТАННІ НОВИНИ

Стартував конкурс грантів на здійснення демократичних змін в Україні

|

Оголошено конкурс грантів для місцевих організацій громадянського суспільства та громадських ініціативних груп на здійснення демократичних змін в Україні. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

ГО Центр «Жіночі перспективи» оголошує Конкурс проектних пропозицій на отримання гранту для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні у Львівській області.

Конкурс проводиться в межах проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейської Комісії в Україні.

Мета конкурсу – підтримати ініціативи місцевих ОГС та новостворених ініціативних груп, зокрема тих, що знаходяться у сільських та віддалених місцевостях, аби забезпечити їхню активну участь у демократичних змінах в Україні.

До участі в конкурсі запрошують:

– новостворені громадські об’єднання, благодійні організації (код неприбутковості 005 та 006), зареєстровані не раніше  2014 року;

– місцеві ініціативні групи (не менше п’яти осіб, які об’єднані спільною суспільно корисною метою та діяльністю, яка не передбачає отримання та розподілу прибутку. Ініціативні групи мають подаватися на конкурс у партнерстві з громадським об’єднанням чи благодійною організацією (код неприбутковості 005 та 006) для адміністрування проекту);

– громадські об’єднання, благодійні організації (код неприбутковості 005 та 006) з населених пунктів  до 100 тис. населення.

Проектні заявки не приймають від релігійних організацій, політичних партій та їхніх місцевих осередків, профспілкових організацій, асоціацій органів місцевого самоврядування, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, комунальних установ та підприємств, фізичних осіб, комерційних організацій.

Сума очікуваного гранту від ГО «Центр «Жіночі перспективи» повинна становити не більше 90% всіх необхідних витрат, передбачених бюджетом проекту. Решта 10% витрат організація чи ініціативна група повинна профінансувати за рахунок коштів, залучених з інших джерел , або надання безоплатних робіт чи послуг.

Крайній термін проектних пропозицій 15 липня.

Представники організації та ініціативних груп, які зацікавлені у подачі проектних пропозицій  можуть звертатися до Менеджера конкурсу за додатковою інформацією або запитаннями з метою уточнення умов конкурсу, процедури подачі проектних пропозицій.

Запитання можна надсилати на електронну пошту: [email protected]. Разом із відповідями їх буде оприлюднено на веб-сайті організації.

Менеджер проекту – Марта Чумало, тел. 295-50-60.

Документи для написання проектної пропозиції можна завантажити тут: drive.google.com/open

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *