ОСТАННІ НОВИНИ

Майбутнє вулиці Героя Дороша в Малехові визначить суд

|

11_50

Майбутнє вулиці названої на честь загиблого бійця АТО Тараса Дороша в селі Малехів на Львівщині визначиться 17 липня. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив товариш загиблого, волонтер Сергій Дзядик.

За словами волонтера, активісти сьогодні відвідали засідання суду на якому мало визначитися майбутнє вулиці. Засідання було дуже коротким, а потім і взагалі перенесеним на інший день.

«Приїхало багато бійців батальйону «Львів» ми донесли свою позицію суддям. 17 липня коли відбудеться повторне засідання суду плануємо їхати знову. Я думаю, що вулиця Тараса Дороша в Малехові таки залишиться», – розповів С. Дзядик.

Нагадаємо, що раніше Малехівська сільська рада Жовківського району одноголосно ухвалила рішення перейменували вулицю Нову у селі на вулицю імені свого земляка новітнього Героя України, який загинув у зоні АТО від кулі снайпера, Тараса Дороша. Тепер це рішення у міськраді Малехова хочуть скасувати.

Додамо, що Тарас Дорош загинув під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО у Луганській області 14 січня 2015 року  від кулі снайпера. Йому було всього 27 років. Вдовою зосталась дружина.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *