ОСТАННІ НОВИНИ

Квартирне питання: чоловік вбив співмешканку, яка зазіхнула на його житло

|

Підозра у спробі заволодіти його квартирою спонукала 28-річного дрогобиччанина до вбивства своєї співмешканки. Відповідно до статті 115 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

graty_PHL

До Дрогобицького міського відділу міліції, сьогодні, 9 липня, о 02:40 ночі надійшло повідомлення від лікарня швидкої медичної допомоги про те, що виявлено тіло без ознак життя 24-річної жінки.

Загибла проживала у помешканні 28-річного чоловіка. Під час огляду її тіла, правоохоронці виявили множинні тілесні ушкодження у вигляді синяків та ран на обличчі.

У скоєнні кримінального правопорушення підозрюється 28-річний співмешканець загиблої. За його словами, він це зробив оскільки йому надійшла інформація, що вона хоче заволодіти його квартирою.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини події. Тіло загиблої скеровано на судово-медичну експертизу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *