ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра львів’янам покажуть, про що говорять дерева  

|

Завтра о 19:00 відбудеться презентація скульптурної групи «Що говорять дерева/What trees say» авторства Ліланда Біті. Впродовж двох тижнів скульптор із США працював у одному із парків Львова, а сировиною для скульптур послужили впалі дерева, що знаходились в цьому парку. Про це Львівському порталу повідомили організатори акції.

unnamed (2)

Цей проект є своєрідним дослідженням художника форми і образу. Отримуючи з природи готову форму – вигини та об’єми стовбура дерева, митець наповнює її образом та характером.

«Я розділив стовбур дерева на  три частини, поділив їх навпіл, розвернув їх необтесаними сторонами…відійшов на крок, побачив, що вони «говорять». Це наштовхнуло на створення скульптурної  інтерпретації того, що я бачу», – розповів художник

У загальному образі скульптурна група репрезентує різні особисті і соціальні взаємодії людей і обставин і побудована на контрастах. Це дозволяє глядачу побачити відмінності двох образів, але й зрозуміти що вони походять з однієї місцевості – це те, як ми крізь наші відмінності усвідомлюємо спорідненість й однаковість людей.

В день презентації  (з 16:00) у дворику простору «Щось цікаве» (Площа Ринок,13) глядачі зможуть поспостерігати за роботою скульптора, що надаватиме фінішні правки до образів. Після презентації скульптури будуть передані у користування адміністрації парку ім. Богдана Хмельницького, де будуть встановлені як постійні арт-об’єкти під відкритим небом.

Фото: worldcabinetry.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *