ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині односельці влаштували смертельну різанину

|

Львівські правоохоронці затримали чоловіка, котрий підозрюється у вбивстві односельчанина. Підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГМВС України у Львівській області.

3

Сьогодні, 8 липня, о 03.25 до Турківського райвідділу міліції звернувся 51-річний мешканець одного зі сіл району. Чоловік повідомив, що його 26-річний син помер від отриманих ножових поранень.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що вночі загиблий відпочивав у сільському кафе. Між ним та 36-річним місцевим мешканцем виник конфлікт.

«Чоловіки вийшли на вулицю, щоб з’ясовувати відносини. Під час цього 36-річний зловмисник вдарив декілька разів 26-річного чоловіка ножем. Від отриманих травм він помер на місці», – розповів в.о. начальника Турківського райвідділу міліції Дмитро Роль.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за фактом умисного вбивства КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *