ОСТАННІ НОВИНИ

Умови надання субсидій. До Львівської мерії вже звернулось по оформлення майже 40 тисяч заявників

|

субсидіїЗа призначенням державної житлової субсидії за новими спрощеними умовами, які впроваджені з 1 травня 2015 року, до відділів соціального захисту Львівської міської ради звернулось вже понад 38,7 тис. заявників.

Рішення про призначення (непризначення) субсидії приймається після отримання відомостей від організацій надавачів послуг, житлово-експлуатаційних організацій, Державної фіскальної служби, Пенсійного фонду України. У разі затвердження нових тарифів і цін на комунальні послуги – протягом трьох місяців з часу підвищення розміру платежів.

На даний час відділи соціального захисту скерували запити до Пенсійного фонду, Державної фіскальної служби, ЛКП (ОСББ) на понад 44,2 тис. сімей, які подали заяви на призначення субсидії.

У зв’язку з цим, управління соціального захисту роз’яснює, що, зважаючи на великий обсяг роботи, необхідний для опрацювання звернень, звернення може бути опрацьоване у червні, але субсидія буде призначена, починаючи з місяця подання заяви.

Просимо мешканців м. Львова, яким надійшли квитанції на оплату за житлово-комунальні послуги без урахування субсидії, не хвилюватися, оскільки у такому випадку сума оплати за послуги за відповідний місяць буде перерахована надавачам послуги з урахуванням призначеної субсидії у наступному місяці.

Нагадаємо, умови надання субсидій значно спрощені, а саме:

подача лише двох документів – заяви та декларації;

скорочена форма заяви та декларації (лише одна сторінка кожна);

термін дії субсидії – 12 місяців;

автоматичне подовження нарахування субсидій на наступний термін.

Прийом громадян у «Єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13 до 19 год.; вівторок-четвер – з 08 до 19 год.; п’ятниця – з 09 до 14 год.

Записатись на прийом в «Єдину приймальню» в режимі он-лайн та дізнатись більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://social.lviv.ua.

Контакти відділів соціального захисту районів міста Львова:
Галицький: тел.:  261-44-50 (вул. Ф. Ліста, 5)
Личаківський: тел.:  235-71-62 (вул. Театральна, 10)
Залізничний: тел.:  295-82-28 (вул. І. Виговського, 34)
Франківський: тел.:  237-50-81 (вул. Генерала Т. Чупринки, 85)
Шевченківський: тел.:  252-28-40 (вул. В. Липинського, 11)
Сихівський: тел.:  254-64-80 (просп. Червоної Калини, 66)

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *