ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО внаслідок обстрілу загинула дитина

|

обстріл

Бойовики «ДНР» обстріляли село Свободне, у результаті чого загинула дитина. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє “Оборона Маріуполя”, пише Еспресо.TV.

“Бойовики обстріляли с. Свободне, де убита дитина і сильно пошкоджені житлові будинки. Тепер і в цьому селі немає світла і газу. За даними нашого джерела, обстріл пов’язаний з проведенням переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі, які зараз проходять в Мінську. Таким чином маріонетковий уряд “ДНР”, за вказівкою своїх російських кураторів, намагається звинуватити українську сторону в порушенні режиму припинення вогню”, – йдеться у повідомленні.

Також  зазначається, що бойовики “ДНР” з мінометів обстріляли селище Тельманове Донецької області.

“У результаті обстрілу було пошкоджено виключно мирні об’єкти: дитячий садок, газова котельня, житловий п’ятиповерховий будинок, районна РЕЗ, яка забезпечує електроенергією не тільки селище, а й населені пункти, що розташовані поруч. Тепер, в селищі відключена електроенергія, немає води, газу та зв’язку, у всьому Тельманівському районі не має світла та мобільного зв’язку”, – наголосили у прес-службі.

Фото: Радіо «Свобода»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *