ОСТАННІ НОВИНИ

У новий сезон львівські «Кажани» йдуть з новим тренером

|

Барком-КажаниЗ липня львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани»  очолив  польський тренер Ян Сух. Нинішній наставник  львівської команди 102 рази представляв  рідну Польщу в офіційних матчах з волейболу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

Свою кар’єру гравця  вибудував, зокрема,  у командах польського Жешува, французького Гренобле. Ян Сух має тренерський титул Міжнародного чемпіона та 35-річний тренерський стаж. Львівські «Кажани» називає останньою командою, яку погодився очолити.

«Я раніше стежив за «Кажанами». Коли приїхав до Львова, знав всіх гравців. Хлопці – сильні волейболісти. Але ще є над чим працювати. Думаю, матимемо потужні результати», – наголосив Ян Сух під час свого представлення у Львові.

Щодо змін у складі гравців, то вони будуть. Наразі до «Кажанів» увійде кілька  волейболістів  з молодіжного складу, а також два польських спортсмени.

«Звісно, хочеться виграти у Чемпіонаті. Ставимо собі таке завдання. Дивлячись на те, що «Локомотив» цього року слабший – можливо вийде перемога. А можливо і ні. Побачимо”,  – наголосив президент клубу Олег Баран.

Додамо, що уже 10 липня гравці ВК «Барком-Кажани»  вирушають на збори до Польщі.

Нагадаємо. В грудні 2012 команду ВК «Барком-Кажани» очолив Віктор Михальчук, заслужений тренер України. Тоді це була команда Вищої Ліги. За час тренерства Михальчука «Кажани» вперше в історії львівського волейболу вийшли у Суперлігу. У серпні 2014 року команду «Барком-Кажани» очолив  Владислав Лазарчук. Відтепер він займатиме посаду наставника молодіжної  збірної «Кажанів».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *