ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові молодик з Маріуполя вербував жінок для сексуальної експлуатації

|

торгівля людьми20-річного громадянина, переселенця з міста Маріуполя, звинувачують  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.149 КК України (вербування осіб, вчинене з метою експлуатації та з використанням їх уразливого стану), повідомляє Львівському порталу прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що чоловік, прибувши до Львова, завербував трьох жінок – мешканку Львівщини та дівчат-переселенців із Полтавської області й тимчасово окупованої території півострова Крим, для їх вивезення за кордон та подальшої сексуальної експлуатації.

Підозрюваний обіцяв їм високу оплату «праці» у Греції, зобов’язувався забезпечити переліт, безпеку та комфортні умови проживання, однак цього плану не реалізував – 26 червня його було затримано правоохоронцями.

Зараз чоловіка затримано та тримають під вартою. Згідно з чинним законодавством, йому загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що вироком Галицького районного суду міста Львова 23 червня засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі мешканця Львівщини, який в січні поточного року намагався вивезти чотирьох дівчат для надання інтимних послуг у державі Ізраїль.

Ілюстрація: Reuters

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *