ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка написав лист Насірову, в якому дав відкоша Кондро

|

синюткаГолова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка написав офіційного листа голові Державної фіскальної служби Роману Насірову, в якому відмовив у погодженні на посаду керівника ГУ ДФС у Львівській області Ігоря Кондро. Копія листа є у розпорядженні Львівського порталу.

«Шановний, Романе Михайловичу, у відповідь на ваш лист про погодження кандидатури І.Кондро, повідомляємо наступне: під час робочого візиту 2 липня до міста Львова Президент України Петро Порошенко особисто підкреслив, що залучення керівників ДФС у Львівській області має відбутись прозоро із залученням громадськості.

У зв’язку з тим, що запропонований Вами кандидат не пройшов процедури відкритого конкурсу за участі громадськості, про що неодноразово Вам наголошувалось, Львівська обласна державна адміністрація не може погодити кандидатуру І. Кондро.

Вкотре пропоную Вам провести публічний конкурс із залученням громадськості та підтверджую свою позицію погодити будь-яку кандидатуру, яка буде запропонована за результатами відкритого конкурсного відбору», – йдеться у листі.

1610963_941935175862849_6356600510074913031_nЯк писав Львівський портал, днями планується призначення нового керівника ДФС у Львівській області. Очолити фіскальну службу має Ігор Кондро, який зараз – в.о. начальника ДПІ у Сихівському районі м. Львова ГУ ДФС у Львівській області. Громадські активісти, дізнавшись про ймовірне призначення, заявили, що влаштують новопризначеному «смітникову люстрацію».

Своєю чергою Ігор Кондро запевнив, що не мав жодного наміру «протискатись» на посаду керівника ДФС Львівщини поза конкурсом й без широкого обговорення.

Також на сьогоднішньому пленарному засіданні сесії ЛОР депутати відмовились розглядати питання щодо призначення керівника ДФС Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *