ОСТАННІ НОВИНИ

Рух через Скнилівський міст відкрито. Офіційно

|

вартаРух транспорту по Скнилівському мосту, що на Об’їзній дорозі Львова, офіційно відкритий. На урочистостях з приводу відновлення цього об’єкта був присутній голова Львівської ОДА Олег Синютка, інформує кореспондент Львівського порталу.

Як зазначив під час відкриття народний депутат Богдан Дубневич, вдалося віднайти кошти на відновлення знищеного мосту, зокрема й завдяки допомозі нардепам з групи «Львівщина».

Водночас О.Синютка додав, що досі залишаються деякі недоліки, які необхідно все ж виправити. О.Синютка додав, що залишилось виконати певні технічні роботи, але попри це водії можуть вільно користуватися мостом.

Нагадаємо, кілька годин тому активісти з «Варти 1» провели своє «офіційне» відкриття Скнилівського мосту та обстежили якість виконаних тут робіт. «Асфальтне покриття мосту – добре. Хоча є лише одна сторона для руху. Є місце для проходу пішоходів, яке забезпечене захистом. Не помітили сітки захисту контактної мережі залізниці під мостом.

Для себе вважаємо, що ці дрібниці не заважають відкриттю мосту. Також, для себе цей міст відкрили і проїхали по ньому», – написали громадські активісти на сторінці у facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *