ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівщини не поспішають з новим керівником фіскальної служби

|

податковаСьогодні, 7 липня, депутати Львівської обласної ради вирішили не розглядати нагальне питання про призначення керівника Державної фіскальної служби Львівщини. За таке рішення проголосували 73 депутати, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, сьогодні ще не час піднімати це питання, бо спочатку треба порадитися з президентом та провести ще один конкурс.

«Сьогодні не доцільно розглядати це питання. Завтра в Одесі президент проведе зустріч з головами ОДА, і ми обговоримо цю тему там», – сказав Олег Синютка.

Окрім того, він додав, що голова ДФС Роман Насіров запропонував Львівщині одного кандидата, втім голова ЛОДА йому відмовив.

«Вчора надійшов лист з підписом Насірова, де він пропонує кандидатуру на посаду голови ДФС Львівщини. Я не можу погодити керівника фіскальної служби без залучення громадськості. Я вважаю, що конкурс треба провести у Львові», – наголосив Олег Синютка.

Як писав Львівський портал, днями планується призначення нового керівника ДФС у Львівській області. Очолити фіскальну службу має Ігор Кондро, який зараз – в.о. начальника ДПІ у Сихівському районі м. Львова ГУ ДФС у Львівській області. Громадські активісти, дізнавшись про ймовірне призначення, заявили, що влаштують новопризначеному «смітникову люстрацію».

Своєю чергою Ігор Кондро запевнив, що не мав жодного наміру «протискатись» на посаду керівника ДФС Львівщини поза конкурсом й без широкого обговорення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *