ОСТАННІ НОВИНИ

Замкнуте коло: театр імені Лесі Українки хоче знову очолити екс-директор

|

театр

Режисер Олексій Коломійцев заявив, що братиме участь у конкурсі на посаду художнього керівника театру імені Лесі Українки. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Мене засипали питаннями: чи буду я подаватись на конкурс художнього керівника театру Лесі Українки 3-ого серпня?
Звичайно, що так! Я не маю морального права зрадити глядачів нашого Театру, поціновувачів вистав національної спрямованості “Divka”, “Вівісекції”, “Антиформалістичного райку”, “HEROD”. Я не з тих, хто кидає справу на півдорозі і шукає гарних стосунків з пережитками радянського минулого. Моя позиція чітка та однозначна – Україна врешті-решт повинна позбутися своїх псевдо-мистецьких соціалістичних шароварів. Український театр – це потужна зброя у боротьбі проти авторитетів-“театралів” часів “совку”. Коли мова йде про майбутнє української свідомості, я розумію – це боротьба не на життя, а на смерть! Тому не хвилюйтеся – моя війна з народними та заслуженими потворами УРСР закінчиться тільки разом із моїм існуванням», – написав він.

Нагадаємо, що 20 червня актори театру імені Лесі Українки виступили з вимогою про відсторонення  Олексія Коломійцева з посади директора театру.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *