ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО російські військові обстрілюють свої ж позиції

|

ато

Ситуація в зоні АТО залишається стабільною та контрольованою українськими військовими. Про це на сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

Учора, 18-ї по 24-ту годину проросійські незаконні збройні формування понад 20 разів вели обстріли позицій сил АТО.

Двічі бойовики застосовували озброєння, що заборонено Мінськими домовленостями. Це сталося о 21.10 поблизу н.п. Первомайське, де протягом півгодини проросійські бандити гатили зі 122-мм артилерії й танку. Також, неподалік н.п. Піски бойовики здійснили артилерійський обстріл зі 122-мм артилерії по позиціях сил АТО. А з 22 години у Пісках розпочався обстріл ще й з танку та стрілецької зброї.
В основному бойовики вели турбуючий вогонь по позиціях сил АТО в районі населених пунктів Станиця Луганська, Щастя, Сизе, Болотене, Кримське, що у Луганській області. На Донеччині бандитами були обстріляні Мар’їнка, Опитне, Первомайське, Піски, Троїцьке, Лозове, Золоте та Луганське. На Маріупольському напрямку – Старогнатівка, Бахчовик, Миколаївка, Чермалик.

Також, за інформацією штабу АТО, почастішали випадки, коли російські найманці ведуть вогонь в бік своїх позиціях,  аби звинуватити українських військових та дискредитувати їх перед зустріччю контактної групи у Мінську.

Фото: firtka.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *