ОСТАННІ НОВИНИ

Стало відомо, чому Коноплянка досі не підписав контракт з «Севільєю»  

|

Коноплянка bleacherreport.com

Батько і агент півзахисника Євгена Коноплянки Олег Коноплянка розповів про причини затримки підписання контракту з «Севільєю». Про це інформує сайт Футбол24.

За словами батька Коноплянки, контракт Євгена з «Дніпром» чинний ще до 31 липня, однак він намагається пришвидшити процес дострокового завершення його дії.

«У «Севільї» з розумінням поставилися до ситуації і дали час до 10 липня, щоб ми все залагодили. Головне зараз – отримати документ від «Дніпра», що у них немає претензій на цей місяць, що залишився.

Сподіваємося, що клуб не буде з цим затягувати. Тоді можна буде і презентацію проводити, і ігровий номер отримувати, і тренуватися з командою.

Адже вже 11 серпня – матч за Суперкубок УЄФА з «Барселоною». Зараз, по-суті, залишилося одне питання: коли Женя зможе почати своє життя в «Севільї» – зараз або з 1 серпня. До речі, коли поверталися в Україну, багато веселого про контракт прочитали.

Що «Севілья» вже і будинок за мільйон євро виділила, і зарплату в 4,5 мільйони євро. Це просто смішно. Що ж стосується клаусули в 35 мільйонів, про яку всі пишуть, то і це невірна цифра»,-  розповів батько футболіста.

Нагадаємо, що Коноплянка вже пройшов медогляд у «Севільї» і побував на клубній базі.

Фото: bleacherreport.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *