ОСТАННІ НОВИНИ

Продовжуються бойові дії на захід від Донецька (мапа)

|

b8c5fad5531e21a3072de87872e40ed21406272684За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військових немає, троє – було поранено. Про це повідомив сьогодні на брифінгу речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко, передає Львівський портал.

На Луганському напрямку вчора протистояння між силами АТО та бойовиками розгорілося у районі Станиця Луганська – Щастя. Перестрілки різної інтенсивності тривали практично цілий день; у Щасті поранено двоє цивільних.

11Ще дві «гарячі точки» – с. Кримське і с. Золоте. Водночас слід відзначити, що фактів застосування важкого озброєння на цих рубежах оборони не зафіксовано.

На Донецькому напрямку противник продовжує вести «турбуючий» вогонь по наших позиціях на південь від Світлодарської агломерації. На північ і захід  Горлівки ворожих провокацій не зафіксовано.

22Натомість продовжуються бойові дії на захід від Донецька, на широкій ділянці фронту від Авдіївки до Мар’їнки. Саме тут ворог зосередив найбільше важкого озброєння, і активно його застосовує, внаслідок чого під ворожим вогнем опиняються і населені пункти, що знаходяться на відстані 5-10 км від лінії зіткнення.

На Маріупольському напрямку після відходу противника з Широкиного активні бойові дії перенеслися північніше. За деякими винятками, вчора бойовики здійснювали провокації лише вранці – у Миколаївці, Старогнатівці та Чермалику. Окрім, стрілецької зброї противник провів ряд обстрілів наших позицій з мінометів та гаубиць.

Вчора в межах Донецької та Луганської областей зафіксовано 3 польоти ворожих безпілотників.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *