ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пройде «СОСНАФЕСТ»

|

zxzУ неділю, 12 липня, на Львівщині відбудеться мистецький фестиваль «СОСНАФЕСТ». Про це Львівському порталу повідомили організатори дійства,  представники творчого об’єднання «Шишка».

Фестиваль вже вчетверте пройде у місті Соснівка, що неподалік від Червонограда. Це свято збирає велику кількість митців різних напрямів та майстрів художніх ремесел регіону. Фестиваль включає в себе виставки, майстер-класи, інсталяції та покази; музику, співи і танці; театральні постановки, творчі розваги для дітей та молоді; народні гуляння, забави та конкурси.

Учасниками фестивалю є такі музичні колективи: «Дикі Серцем» (м.Львів), «К402» (м.Львів), «KOLO» (м.Луцьк), «Mystic Shores» (м.Львів), Львівський Танцювальний Клуб, «SummerInc» (м.Львів), «Т.Е.М.П» (м.Львів), «The Melory» (м.Червоноград), «КУБ» (м.Київ) та гурт «Zavtra» (м.Соснівка).

11352242_10203576965939419_843275050_nТакож заплановане шоу від гурту «КУБ» та театру «Парадокс».

У цю неділю, окрім музичної програми, відбудеться низка виставок та майстер-класів з різьби по дереву, живопису, художньої вишивки, бісероплетіння, виготовлення грошових дерев, розпису по склі, вітражу. Можна буде спробувати себе в гончарстві, майстер-класах з виготовлення ляльок і біжутерії з вовни, опанувати техніку декупажу, буде змога спробувати виготовити свічку, декоративні вази, вироби з гіпсу тощо.

Як зазначають організатори, метою дійства є поширення та популяризація мистецтва серед молоді та юнацтва на місцевому рівні.

Місце проведення IV-ого фестивалю «СОСНАФЕСТ» – міський парк Соснівки.

Початок о 12:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *