ОСТАННІ НОВИНИ

Зловмисник, який труїв зеків наркотиками, тепер сам сяде за ґрати

|

1277978184_metadon2У Львові на 6 років засудили наркоторговця, який розповсюджував наркотики в СІЗО.

Галицький районний суд Львова призначив шість років позбавлення волі чоловікові, який навіть після затримання, перебуваючи в СІЗО, намагався передати наркотики іншому ув’язненому, використовуючи адвоката. Адвокат стверджує, що нічого не знала про вміст «передачі», повідомляє Zaxid.net.

Неодноразово судимого львів’янина правоохоронці спіймали ще 11 лютого минулого року під час купівлі-продажу наркотиків. Його помістили у слідчий ізолятор, що на вул. Городоцькій. Через кілька днів він попросив термінову зустріч із адвокатом, під час якої дав їй ручку для письма, сигарети і запальничку та попросив передати усе це своєму знайомому, який теж перебував у СІЗО.

Як з’ясувалося пізніше, ручка була заповнена синтетичним наркотиком – метадоном, обіг якого обмежений у місцях позбавлення волі.

Чоловік потрапив до СІЗО за те, що торгував наркотиками. Правоохоронці довели, що він причетний ще щонайменше до двох випадків купівлі та збуту наркотиків у Львові.

Під час судового засідання, яке відбулося 26 червня у Галицькому районному суді, адвокат виступила свідком у цій справі. Чоловік визнав свою вину у трьох випадках незаконного зберігання та торгівлі наркотиками, які йому інкримінували.

Чоловіка засудили до шести років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *