ОСТАННІ НОВИНИ

Один з командирів «ЛНР» зізнався, що саме бойовики взяли в полон Надію Савченко

|

савченкоКолишній підлеглий Ігоря Плотницького в ефірі сепаратистського телебачення зізнався, що саме бойовики “ЛНР” взяли у полон українську льотчицю Надію Савченко.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

В ефірі одного з сепаратистських телеканалів з’явився сюжет, присвячений бойовику так званої “Луганської народної республіки” (ЛНР) Гегаму Айрапетяну, який є чоловіком “міністра охорони здоров’я “ЛНР” Лариси Айрапетян.

В сюжеті бойовик розповів про те, як починалась війна на Сході України, яка техніка була у розпорядженні терористів та про те, що саме бойовики “ЛНР” взяли у полон льотчицю та народного депутата Надію Савченко.

“Рік тому Гегам Айрапетян як і всі ополченці стояв на сторожі республіки. 6 травня 2014 р. він вступив до лав ополчення. Перший бій був в Металісті. Того дня, 17 червня, луганчани розгромили батальйон” Айдар”, – йдеться в сюжеті.

Коли брали в полон Савченко, то, за словами Айрапетяна, ще не знали, що вона українська льотчиця.

“Була взята в полон Савченко. З мого підрозділу військовослужбовець з позивним “Комар”. Але ми тоді ще й не знали що це Савченко”, – повідомив Айрапетян.

Крім того, терорист розповів, коли він торік прийшов на посаду начальника ППО в батальйон “Зоря”, у них тоді ще не було засобів протиракетної оборони.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *