ОСТАННІ НОВИНИ

Як львів’яни «каталися» у нічних маршрутках

|

маршрутка

Вчора, 1 липня, львів’яни мали можливість випробувати новий нічний транспорт. Як передає 032.ua , мешканці після поїздок лишилися задоволеними.

Більшість людей, що вчора їздили в автобусах по нічному Львову, відгукувались позитивно про роботу маршруток, скільки це в десятки разів дешевше за таксі.

В. о. заступника директора з експлуатації маршрутів АТП-1 Олександр Струтинський запевняє, що ніхто із керівництва не очікував таку велику кількість людей вже у перший день початку проекту.

маршрутки1

“Якихось надприбутків ми не планували, намагались просто допомогти людям. На нашу думку, потрібно близько 2-3 тижні, аби все більше людей користувались маршрутами та знали про них. Окрім цього, маємо відкоригувати графік руху цього нічного транспорту: десь додати часу, а десь забрати, враховуючи пасажиропотік. Але це все згодом. Зараз ми обстежуємо пасажиропотік на цих маршрутах, сподіваюсь, що практика нічних маршрутів ввійде у життя міста на постійній основі”, – зазначив Олександр Струтинський.

маршрутки2

Також він додав, що мешканці Львова були задоволені таким нововведенням, але для того аби нічний транспорт почав працювати на постійній основі необхідно, щоб люди звикли до нього,  і тоді буде відповідний пасажиропотік.

Нагадаємо, 17 червня, виконком Львівської міської ради прийняв рішення про запровадження нічних маршрутів у Львові З гафіком нічного транспорту можна ознайомитись тут.

Фото: 032.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *