ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко розніс у порох роботу силовиків

|

порошенкоПрезидент України Петро Порошенко емоційно розкритикував роботу усіх силових підрозділів західної України, які не належним чином борються з корупцією, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами П.Порошенка, Західну Україну «оминула» справжня війна через високий рівень самосвідомості та патріотичному духу. Однак триває внутрішня війна із корупцією.

«Залишаються напрацьовані корупційні схеми, які працювали й продовжують діяти, не зважаючи на зміну влади. Це приносить сотні мільйони гривень контрабандистам, в обхід казни держави. Раніше це був гріх. Але під час сьогоднішньої війни – це смертний гріх», –сказав П.Порошенко.

Водночас особливо дісталось на горіхи прикордонним службам.

«Поки ми б’ємося за суверенітет та територіальну цілісність України, за безвізовий режим, добиваємось, аби європейський кордон був прозорим для чесних громадян, організована злочинність зробила його (кордон, – ред.) не прозорим, а дірявим», – заявив президент.

Коментарі

  1. а порошенко не хотів рознести свою маріонетку гонтариху, що збагатила його валютними аферами 2014-2015рр в 14 разів та обікрав цей тандем нас на 300%. перетворив країну цей янукович-2 на сомалі, Що він тільки з валютою виробляє.Банки то продають то ні, скрізь афери, вбивства-це досягнення шоколадного демона

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *