ОСТАННІ НОВИНИ

На Скнилівському мості кладуть асфальт

|

ремонт

На  шляхопроводі автомобільної дороги Західний обхід м. Львова на ділянці км 7+222 село Холодновідка будівельники прокладали вирівнювальний шар асфальтобетонного покриття. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба ЛОДА.

Упродовж минулих вихідних будівельники завершили роботи з відновлення конструкцій та облаштування гідроізоляції і під’їзних шляхів. Також встановили бар’єрне та перильне огородження і розширили земляне полотно на підходах до шляхопроводу.

Упродовж двох місяців будівельники провели монтажні роботи чотирьох залізобетонних консольних балок, попередньо змонтували чотири крайні балки моста, виконали роботи із заміни зношених елементів моста,  бетонування двох із чотирьох прольотів, монолітизації  плит, з’єднання старих і нових балок Скнилівського шляхопроводу.

Роботи виконує підрядна організація ТзОВ “ЗахідТрансБуд” на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно з кошторисно-проектною документацією, вартість ремонтних робіт становить 11,5 млн. грн.

Рух по шляхопроводу повністю заборонений з лютого 2014 року. Ремонтні роботи неодноразово затримувались через повну відсутність фінансування робіт у 2014 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *