ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині меру та його заступнику світить шість років тюрми

|

На Львівщині правоохоронці оголосили про підозру у службовій недбалості міському голові одного з міст області. Також про підозру у зловживанні владою або службовим становищем оголошено його заступникові з питань фінансово-економічної діяльності.

graty_PHL

Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

За даними міліції, працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області спільно з обласною прокуратурою викрили міського голову одного з міст Львівщини та його заступника, котрі не проконтролювали сплату акціонерним товариством грошей на розвиток соціальної інфраструктури міста.

Правоохоронці встановили, що відкрите акціонерне товариство ще у 2011 році збудувало багатоквартирний будинок та повинне було сплатити до бюджету міськради кошти – як інвестиційний внесок на розвиток соціальної інфраструктури міста.

Посадовці міської ради не проконтролювали сплати інвестиційного внеску, а строки позовної давності про стягнення цих коштів у судовому порядку на сьогодні вже минули. Таким чином місцевий бюджет недоотримав від акціонерного товариства грошей у сумі понад 160 тисяч гривень.

Працівники міліції оголосили міському голові про підозру у службовій недбалості. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від двох до п’яти років.

Його заступникові з питань фінансово-економічної діяльності виконавчих органів ради оголошено про підозру у зловживанні владою або службовим становищем. Санкція статті передбачає покарання до шести років тюрми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *