ОСТАННІ НОВИНИ

Ляшківці та садовісти покинули засідання Ради через невдоволення законопроектом про прокуратуру

|

Фракції Радикальної партії Олега Ляшеко і “Самопоміч” покинули засідання парламенту на знак протесту проти прийняття законопроекту про прокуратуру, передає кореспондент РБК-Україна.

Першим оголосив про намір покинути зал засідань лідер фракції “Радикальна партія” Олега Ляшка.

“Ми в знак протесту, фракція “Радикальної партії”, покидає зал парламенту. Ми вважаємо, що те, що зараз відбулося, – це профанація боротьби з корупцією. Реальної боротьби з корупцією не було і немає”,- заявив з трибуни Ляшко.

Через хвилину про намір покинути сесійну залу заявив і лідер фракції “Самопоміч” Олег Березюк.

“Вельмишановний пане голово, на превеликий жаль, Ви тільки що обдурили фракцію “Самопоміч”. Вельмишановна Юліє Володимирівно, шановний Юрій Віталійович, вітаємо Вас, вітаємо Вас з антикорупційним законом. Він працює на Мене, на Вас, а Ви Україною, шановні колеги? Сьогодні ми з вами говорили, тому ми в знак протесту, щоб далі ви працювали спокійно без нас, без нас сьогодні, принаймні, вийдемо для того, щоб ви насолодилися владою, яку вам дав народ України”,- заявив Березюк.

Також зал засідань залишив глава парламенту Володимир Гройсман.

Нагадаємо, Верховна Рада України підтримала у другому читанні і в цілому законопроект № 2667 “Про внесення змін до закону України “Про прокуратуру” (щодо удосконалення та особливостей застосування окремих положень)”. За відповідне рішення проголосували 228 депутатів при 226 мінімально необхідних.

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *