ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат вимагає скликати транспортну комісію у Львові через згорілий тролейбус

|

тролейбус

Член постійної комісії інженерного господарства транспорту та зв’язку ЛМР Валерій Веремчук ініціює скликання позачергового, виїзного засідання комісії, на якому обговорять стан транспортної господарки у Львові. Позаяк, вже неодноразово під час руху загоряється міський транспорт. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Народного Контролю».

Зокрема, вчора, 1 липня, у Львові знову, цього разу на вулиці Кульпарківській, спалахнув тролейбус.

Цьогоріч з бюджету міста виділено більше 40 млн. гривень у статутний фонд комунального підприємства «Львівелектротранс». Голова депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР Валерій Веремчук наголошує, що таких грошей комунальне підприємство немало ніколи.

Втім, незважаючи на те, що уже понад пів року є виділені кошти на капітальний ремонт тролейбусів, у Львові лише за останні два місяці уже двічі загорявся електротранспорт.

«Я буду вимагати звіту, що зробили за ці кошти, за кошти наших з вами податків. Що зробили  чиновники Садового?», – наголосив Валерій Веремчук.

Тим часом, члени депутатської групи «Народний контроль» висловлюють обурення  станом міської господарки у Львові, зокрема, станом тролейбусного парку. Таким чином,  депутати добиватимуться ретельної перевірки спеціалістами підприємства «Львівелектротранс», позаяк, це стає загрозою як для пасажирів, водіїв так і для пішоходів.

Виїзне засідання відбудеться у тролейбусному парку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *