ОСТАННІ НОВИНИ

Рейдери, які захопили ресторан в центрі Львова, можуть бути озброєні

|

У центрі Львова невідомі молодики спортивної зовнішності захопили приміщення ресторану «MAFIA», що знаходиться на проспекті Тараса Шевченка, 7. Невідомі чоловіки увірвалися всередину, виставили за двері охорону ресторану, змінили замки та заблокували вхід. Про це Львівському порталу повідомив власник приміщення Ярослав Мізюк.

51

Справжні власники приміщення Ярослав Мізюк та Ірина Ільчишин прибули під ресторан, однак не мають доступу до своєї нерухомості.

За словами Я. Мізюка, конфлікт довкола ресторану «MAFIA» триває декілька місяців і вони виграли усі справи у суді проти власників бренду, які фактично захопили частину будівлі в центрі Львова.

«Сьогодні відбулось рейдерське захоплення приміщення ресторану «MAFIA» справжньою мафією. Це приїжджі особи і ми маємо інформацію, що це люди з колишніх владних структур, які діють за донецькі гроші. Ці особи, які не мають жодного договору оренди та прав, захопили приміщення і виставили за двері нашу охорону «Аутпост», – повідомив Ярослав Мізюк.

Він також розповів, що у 2013 році ресторан «MAFIA» у Львові відкрив київський орендар Олег Погребняк, який підписав договір оренди та працював майже рік, доки його не усунули його ж партнери. Сьогодні цей ресторан оформлений на посадових осіб з ТЗоВ «Астрейд». І на них відкрито два кримінальні провадження.

«Перше – за підробку документів та підписів на збільшення енергопотужностей, а інше за самовільне, рейдерське захоплення чужої власності, вчинене у шахрайський спосіб. Програвши усі судові справи, вони нічого кращого не придумали, як найняти якихось бандитів і в силовий спосіб зайняти приміщення.

50

Наша охорона була викинута на вулицю, а на дверях змінили замки і «забарикадувались». Від 14.00 нікого до середини не пускають. Ми звернулись до правоохоронців, але на жаль міліція не проводить жодних дій зі звільнення приміщення. Я готовий виламувати двері, але міліція повинна діяти, бо в середині невідомі бандити, які можуть бути озброєні», – повідомив Ярослав Мізюк.

Коментарі

  1. В мене виникає питання нарахунок власників приміщення, шановні ,Малець,так як ви тут агітуєте народ прийти та підтримати вас , вважаю буде доцільним дати відповідь на питання , котре цікавить як мінімум половину учасників даноі дискуссіі: при яких таких обставинах державна власність (перший поверх проф.спілок) стала раптом приватною?????Невже абсолютно законним?))Питання номер два:Яка кількість підприємців намагалась розвернути свою діяльність в цьому приміщенні, і врешті решт чому ні один з цих підприємців не затримався більше ніж на рік часу?Невже усі були прибічниками Януковича?)))Чи може донецькими бандитами?)А відповідь є дуже простою -це гра ,котра триває вже не перший рік і справа тут не в орендарях зовсім. Простіше усього запустити орендаря в приміщення ,дати можливість йому вкласти своі кошти в ремонт та облаштування приміщення , а потім грубо кажучи ‘витурити’з приміщення і здати його в три рази дорожче з ремонтом і усім облаштуванням. певна річ , що ні один підприємець не захоче просто так дарувати вкладені гроші.Тому реакція представників абсолютно нормальна.Ніхто чомусь і не згадує з чого усе почалось:чому всі мовчать як представники охорони власника місяць тому прийшли в працюючий заклад і без усілякої етики ‘випхали’гостей ,котрі сиділи в ресторані та просто закрили його без усіляких пояснень людям?Перш за все свої інтереси .А тепер просити тих самих людей прийти і підтримати вас???Вищий пілотаж нахабства.І досить спекулювати на болючий для усіх темі:Донецьк ,російськомовні рейдери, майдан та голодування, смішно !!!!!Ваша проблема не ‘донецькі рейдери ‘ а невміння ввести коронки но бізнесс, менталітет тому що такий-вхопити побільше зараз, не думаючи про стабільний дохід, хто вам лікар шановні???)

  2. Функція охорони: охороняти від зловмисників, а не втікати. У разі необхідності застосувати силу. А їх випхали. Такі слабенькі. Тепер власники можуть вимагати кошти від охорони “Аутпост” за порушення умов договору. Зверніть увагу, дана охорона не профдатна. Не дивно, якщо власником даної охорони виявиться бувший мєнт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *