ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині обікрали сільську раду

|

У Самбірському районі правоохоронці затримали зловмисників, які обікрали сільську раду. Затриманим світить до шести років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

Крадіжка лом

За даними міліції, до Самбірського міського відділу, 29 червня, із заявою про крадіжку звернувся голова сільради одного зі сіл району. Посадовець повідомив, що з приміщення адмінбудівлі викрали телевізор, комп’ютерну техніку, килимові доріжки, побутову техніку, дзвін із сплаву кольорових металів та інше майно.

За словами начальника Самбірського міського відділу міліції Василя Черепущака, на місце виїхала група швидкого реагування. Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетні 19-річний та 56-річний мешканці Закарпатської області. Один з них вже був неодноразово раніше судимим. Чоловіки зламали вхідні двері адмінбудівлі і таким чином проникли всередину.

«Частину викрадених речей зловмисники заховали у схованці в селі, а іншу частину вони взяли з собою, щоб перевезти до місця тимчасового проживання у Городоцькому районі. Викрадене майно у них вилучено», – розповів Василь Черепущак.

За фактом крадіжки відкрито кримінальну справу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *