ОСТАННІ НОВИНИ

Жителів Львівщини запрошують на фотовиставку з легендарними кіборгами

|

У дрогобицькому Палаці мистецтв музею «Дрогобичина» відбудеться відкриття виставки «Аеропорт»  – фотографій журналіста  «Лос-Анджелес Таймс» Сергія Лойка. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

3

Гості відкриття матимуть унікальну можливість поспілкуватись із нашими краянами-Кіборгами – Миколою Шніцером та Олегом Мулярчуком з 79-ї окремої аеромобільної бригади Збройних сил України, котрі захищали Донецький аеропорт восени 2014 року.

4

Відвідувачі зможуть ознайомитись із історіями легендарних Кіборгів на фотовиставці, котра триватиме до 14 липня 2015 р. Протягом виставки кожен зможе залишити свої побажання, подяку Кіборгам та усім українським військовим.

Фотовиставка Сергія Лойко «Аеропорт» – це унікальні ілюстрації до новітньої української саги про сильних духом українців-кіборгів, котрі стали легендою захищаючи Донецький аеропорт. Обличчя героїв, їхні емоції,  моменти планування та здійснення військових операцій, рідкісні хвилини перепочинку та суворого побуту впіймав об’єктив фотокамери Сергія Лойко, щоб вони закарбувались в нашій пам’яті назавжди.

Виставка примандрувала у Дрогобич після Вінниці у рамках туру містами України, який організував Український кризовий медіа-центр.

Довідка: Виставка «Аеропорт» вперше була презентована у квітні 2015 року у Києві. Відкривали її сам автор – Сергій Лойко та герої-Кіборги з 74-го окремого розвідувального батальйону  та 79-ї окремої аеромобільної бригади Збройних сил України. Столичний показ був початком туру містами України та частиною проекту культурної дипломатії між регіонами України, який розпочав  Український кризовий медіа-центр.

Виставка у Дрогобичі триватиме із 1 по 14 липня 2015 року.

2

Захід відбуватиметься у Палаці мистецтв музею «Дрогобиччина» (вул.. Шевченка, 38).

Урочисте відкриття 1 липня о 15.00.

Фото: Сергій Лойко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *