У театрі імені Лесі Українки таки замінять художнього керівника

|

Контракт з теперішнім керівником театру імені Лесі Українки Олексієм Коломійцевим продовжувати не будуть. Таке рішення прийняла спеціально створена комісія, яка досліджувала причини конфлікту між керівником та колективом театру. Про це на брифінгу заявив мер Львова Андрій Садовий, передає кореспондент Львівського порталу.

«Сьогодні відбулися збори трудового колективу театру, де керівник Департаменту гуманітарної політики Галина Слічна повідомила рішення комісії. Контракт з теперішнім керівником закінчується в кінці наступного місяця і продовжуватись не буде», – сказав Андрій Садовий.

Згідно з рішення комісії, буде оголошений новий конкурс на посаду художнього керівника. Відтак, всі, хто має бажання і потенціал, зможуть спробувати посісти вакантне місце.

Цікаво, що конкурс доведеться проходити і акторам театру, у яких теж закінчується контракт. За словами Андрія Садового, набирати артистів на роботу на контрактній основі буде вже новий режисер театру. «Колектив театру з гідністю прийняв це рішення», – сказав міський голова.

Нагадаємо, що 20 червня колектив Львівського драматичного театру імені Лесі Українки висловив недовіру директору театру Олексію Коломійцеву,  звинуватив його у фінансових махінаціях та перевищенні посадових обов’язків.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *