ОСТАННІ НОВИНИ

Промислову та Гайдамацьку відкриють для проїзду аж у вересні-жовтні

|

Вулиці Промислова, Хмельницького та Гайдамацька стануть доступними для проїзду транспорту не раніше вересня-жовтня. Про це сьогодні, 30 червня, на брифінгу заявив головний інженер підрядної компанії «Онур» Олександр Добоні, передає кореспондент Львівського порталу.

«На вулиці Гайдамацькій передбачена заміна колектора, який не був передбачений у тендерній документації. Також виникли труднощі з колектором на вулиці Промисловій. Але, незважаючи на додаткові роботи, ми плануємо завершити ремонт вчасно. Згідно з нашими підрахунками, вулиці стануть доступними для проїзду вже у вересні-жовтні», – повідомив Олександр Добоні.

Як повідомляв Львівський портал, сьогодні, 30 червня, у зв’язку з ремонтом для проїзду закрили вулицю Промислову (на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Хмельницького), вулицю Хмельницького (на ділянці від вулиці Криничної до вулиці Гайдамацької), а також останню частину самої  Гайдамацької (на ділянці від Лобачевського до Замарстинівської).

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайного маршруту №6. Ремонті роботи передбачають заміну інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів та зовнішнього освітлення.

У зв’язку з ремонтними роботами внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20. Автобуси оминають закриту ділянку дороги по проспекту Чорновола та по вулиці Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б. Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *