ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік привласнив два гектари землі

|

На Львівщині правоохоронці викрили зловмисника, котрий причетний до незаконного привласнення двох гектарів землі вартістю понад два мільйони гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

18

За даними міліції, працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області спільно з обласною прокуратурою викрили у Сколівському районі зловмисника, котрий причетний до незаконного привласнення двох гектарів землі заподіявши тим самим шкоди державі на суму понад два мільйони гривень.

Правоохоронці встановили, що 61-річний чоловік надав неправдиві витяги із рішень сесії місцевої ради, у яких зазначив завищені площі наданої йому землі для будівництва житлового будинку його обслуговування та для ведення сільського господарства.

На підставі цих рішень з комунальної власності територіальної громади незаконно вибули земельні ділянки площею більш ніж 2 гектари. За оцінками експертів їх вартість склала понад 2,1 мільйона гривень.

Матеріали кримінального провадження скеровано на розгляд до суду. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до п’яти років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *