ОСТАННІ НОВИНИ

Відлуння Донбасу: в турецькому готелі сталася масова бійка між українцями та росіянами

|

В одному з турецьких готелів в курортному містечку Кемер, стався справжній бій між українськими та російськими туристами. В результаті в бійку вступив весь готель, включаючи німців, англійців, уродженців Казахстану, Білорусії та Кавказу, повідомляє Стіна.

бійка

Розлючених туристів заспокоювали кілька нарядів поліцейських. Повідомляється, що серед туристів активну участь в бійці брали кавказці, які билися на боці українців. Також їх підтримали білоруські та казахські туристи.

а словами очевидців, нічого не віщувало конфлікту, але «ввечері після вечері з випивкою» група націоналістично налаштованих росіян стала скандувати гасла на адресу українців. Ці нацистські вигуки викликали законне невдоволення українських туристів з Києва, які зажадали зупинити це потворне дійство. Однак російські націоналісти продовжували ображати українців, ніяк не реагуючи на зауваження. Тоді, щоб надоумити націоналістів в хід пішли кулаки і в конфлікт стали поступово втягуватися всі туристи, які відпочивали в готелі.

«Мордобій був просто до небес, — написав один з очевидців, — Билися шезлонгами, стільцями, топили когось в басейні готелю. Приїхало велика кількість машин, поліції ». За його словами це побоїще найбільше нагадувало «салун на Дикому Заході».

Логічним завершенням конфлікту стало поставлення над готелем українського прапора.

Відео бійки можна подивитися тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *