ОСТАННІ НОВИНИ

У Жовкві накопали кримінал на голову райдержадміністрації

|

Учасник конкурсу на посаду начальника районного відділу освіти Жовквівського району віднайшов докази махінацій під час його проведення. Конкурс пройшов рік тому. Проте чоловік продовжує доводити свою правоту і шукати порушення процедури. Відтак за фактами порушень вже відкрили кримінальне провадження.

Під ударом опинилася екс-голова конкурсної комісії Надія Щур, яка зараз очолює районну адміністрацію,

щур

Про це йдеться у сюжеті перших західноукраїнських новин «Огляд дня»  на телеканалі ZIK.

Роман Гайдучок пропрацював у районному відділі освіти більше дев’яти років. Тому наважився взяти участь у конкурсі на посаду керівника відділу. Чоловік розповідає, що з перших днів йому звідусіль встромляли палиці у колеса.

Під час відбору кандидатів Роман Гайдучок помітив тісну співпрацю конкурсної комісії та одного з претендентів, який потім і став переможцем конкурсу, хоча комісія не рекомендувала його на цю посаду.

«Протокол, у якому зазначена інформація про переможця, відрізняється від всіх інших документів. Цей документ відрізняється шрифтом, відсутністю дати. Також у протоколі відрізняється печатка», – розповідає жовківчанин Роман Гайдучок.

Ці докази чоловіку вдалося зібрати лише за рік. Зараз документи надані місцевим правоохоронцям.

«Якщо підтвердяться усі експертизи, які ми зараз проводимо, то це буде досить серйозна справа. Стаття за такий злочин передбачає штраф до 250 мінімальних заробітних плат або позбавлення волі на 3 роки», – зазначив керівник Жовківського райвідділу міліції Олександр Гостіщев.

Голова райдержадміністрації Надія Щур  у своїх діях порушень не вбачає.

«Керівником відділу освіти стала людина, яка успішно склала іспит, має відповідну вищу освіту та відповідний стаж роботи», – прокоментувала екс-голова конкурсної комісії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *