ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові змагаються майстри блискавичних та швидких шахів

|

Фінал чемпіонату України з блискавичних та швидких шахів серед чоловіків та жінок відкрився сьогодні у Львові. В обох турнірах участь беруть представники усіх регіонів України, крім шахістів Рівненської, Черкаської області та АР Крим. Ця подія вже вдруге відбувається в нашому місті, повідомили Львівському порталу організатори змагань.

шахи

Чемпіонат проходить у готелі «Волтер» (вул.Липинського 60а), який зібрав під своїм дахом титулованих спотрсменів, готових позмагатись за лаври найкращого. Триватимуть змагання два дні, тож вже завтра, 30 червня, ми дізнаємось імена переможців.

«Львів стає столицею шахів України. Це вже майже традиція, що саме наше місто приймає шахові змагання найвищого рівня. Хочу зазначити, що нинішній фінал по рівні організації чи не один з найкращих за останній час. Шахи – це інтелектульний вид спорту і я дуже сподіваюся, що ми і налалі підтримаємо цей імідж у Львові», – зазначив під час вступного слова секретар Львівської обласної шахової федерації Назар Фірман.

За його інформацією, у турнірі серед чоловіків бере участь 105 шахістів. Серед них 10 міжнародних гросмейстерів, 13 міжнародних майстрів, 11 майстрів ФІДЕ та 12 майстрів спорту України.

Натомість у турнірі серед жінок беруть участь 32 шахістки. Серед них – 6 міжнародних гросмейстерів, 2 міжнародні майстри, 5 майстрів ФІДЕ та 6 майстрів спорту України.

Завтра, 30 червня о 15-00 в приміщенні готелю «Волтер» відбудеться урочиста частина закриття Фіналу чемпіонату України з блискавичних та швидких шахів та нагородження найкращих шахістів та шахісток України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *