ОСТАННІ НОВИНИ

Інформація про відхід наших сил з-під Маріуполя є неправдивою – прес-центр АТО

|

Вчора низка ЗМІ розповсюдила інформацію із промовистими, проте неправдивими заголовками про те, що нібито українська армія залишила Маріуполь. В силу некомпетентності чи відсутності розуміння військової термінології деякі видання, зокрема в мережі Інтернет, зіграли на руку нашого ворога й ввели в оману певну частину суспільства, повідомив прес-центр АТО.

воїн
Насправді, 26 червня біля Бердянського бандити обстріляли та зруйнували спостережний пункт Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. Тож спостерігачі змушені були змінити місце своєї дислокації. Мова тут не йшла про жоден блокпост чи опорний пункт сил АТО.
Кожен український воїн, який несе службу на підступах до Маріуполя, як і вздовж усієї лінії розмежування сторін, не зробив жодного кроку назад зі своєї позиції. Не зважаючи на численні обстріли з тимчасово окупованих проросійськими бандформуваннями територій, ситуація на цій ділянці перебуває під повним контролем сил АТО. І жодного клаптика землі ми віддавати не збираємось.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *